Drie dagen lang vermaakten de deelnemers van Heracles Soccer Camps zich op Erve Asito. Natuurlijk stond het voetballende gedeelte voorop. Voor vele enthousiastelingen was echter het hoogtepunt; de ontmoeting met de spelers.

De gehele selectie was aanwezig om de nodige kaarten en shirts te signeren

Een gevarieerd programma werd geboden deze dagen. Het weer was goed en de instelling van de deelnemers fantastisch. Voetballen is wat ze allemaal het allerliefste doen, maar daarnaast was er ook voldoende ruimte voor verschillende vormen van animatie. Zo werd er fanatiek Bingo gespeeld en werden de krachten gemeten tijdens een paar potjes FIFA in de eBox.

Deze drie dagen bleken een meer dan prima besteding van de vakantiedagen. “Tot de volgende vakantie!” riep één van de kleinste deelnemers naar zijn trainer bij het verlaten van het stadion. Op de vraag wanneer dat exact was kon hij geen antwoord geven, maar dat hij er bij wilde zijn was wel zeker; “Weet ik veel, maar van mama mag ik denk ik wel weer meedoen de volgende keer.”