Dinsdag 1 oktober vond op Erve Asito het 9e Nationaal Integratiediner plaats. Honderden genodigden genoten van gerechten uit verschillende streken. Asito, Stichting De Klup en Heracles Almelo slaan de laatste jaren de handen ineen om de vele gasten een prachtige avond te bezorgen.

Tijdens het eten konden de aanwezigen met elkaar het gesprek aangaan. Het gaat niet alleen om integratie tussen verschillende aanwezige nationaliteiten, maar juist ook de integratie tussen de verschillende persoonlijkheden is waar het om draait.

Zo gingen scholieren in de rij voor het buffet het gesprek aan met commercieel managers en genoot een Aveleijn cliƫnt zichtbaar van het feit dat hij onderdeel uitmaakte van een grote groep mensen die hij normaliter niet spreekt.

Sfeerimpressie Integratiediner

Onder het genot van heerlijke culinaire hoogstandjes zorgde de DJ voor een fijne muzikale omlijsting. De tijd vloog en het riante buffet was in no-time in de magen verdwenen. Drankjes vloeiden rijkelijk en ook van het mooi opgemaakte dessert werd nog volop genoten.

Een dag waar verbinding en gezelligheid centraal stond. Op naar editie nummer 10.