Vanaf 22 juli mag Heracles Almelo wekelijks het nieuwe programma Heracles Club TV uitzenden op Fox Sports. 
Iedere week werken we samen aan dit vernieuwende programma met mooie, kleurrijk zwart-witte, content.
Voor Heracles Club TV zijn wij op zoek naar een fulltime stagiair(e) die het leuk vindt, en over de vaardigheden beschikt, om op zowel redactioneel als productietechnisch gebied mee te denken en mee te werken. 

Wij zoeken een HBO-student(e) met bij voorkeur een media-achtergrond en affiniteit met TV- en video, die kan denken vanuit een basisstrategie met bijbehorende positionering, kan werken binnen strakke deadlines, flexibel is ingesteld en ook in het weekend beschikbaar is. 

Sollicitaties, maar ook eventuele vragen of opmerkingen, kun je richten aan Bas Wolters via b.wolters@heracles.nl of bellen met 0546-817070.