Verleng je seizoenkaart online en maak kans op geweldige prijzen! Ook vandaag worden enkele seizoenkaarthouders in het zonnetje gezet. Zij hebben namelijk een stoer en sportief Black & White Army pakket gewonnen, welke ter beschikking was gesteld door Geschenkpakketten van Ter Brugge Kerstpakketten

Dit zit er in het pakket:
Grillmeister kruiden kistje om kruidenboter te maken, bierdip blond & Triple, mosterd dille saus, marshmallow BBQ-set met bestek, een koptelefoon van AEG, pilot zonnebril, ijsblok koeler, bierkoeler, activity tracker, pindakaas, toast, pico’s, dipstokjes, gezouten pinda’s, Oreo Cookies en een Figuretta portemonnee. 

Dit zijn de winnende supporters die inmiddels hun seizoenkaart online verlengd hebben. 
– Leo Moes
– Gert Dannenberg 
– Ronnie Nieuwenhuis
– Luc Oost
– Theo Jorink

Gefeliciteerd met jullie prijs!