Kijk haar stralen in haar zwart-witte tenue van AVC Heracles. Sara Bal mag zich de hele maand februari Herakid van de maand noemen. Ze deelde haar verhaal met Bultje. Stoer hoor!

Hallo Herakids, mijn naam is Sara Bal zoals Bultje al verklapte. Samen met mijn broertje Luca zijn wij al heel lang fan van Heracles Almelo. Luca is op dit moment nog geen lid van de Herakids, maar gaat zich binnenkort wel aanmelden. Wij voetballen allebei bij AVC Heracles, waar ik altijd als rechtsbuiten speel. We zijn helaas nog geen kampioen geworden, maar we gaan dit jaar ons best doen om daar verandering in te brengen. 


Bij Heracles Almelo ben ik groot fan van Kristoffer Peterson, Wout Drost en Janis Blaswich, omdat ze allemaal heel goed hun best doen altijd. Ik ben lid geworden van de Herakids omdat ik een groot fan ben van Heracles Almelo. Ik heb al meerdere rondleidingen gehad in het stadion en vond dat erg leuk! Het leukste van de rondleiding vond ik dat we een ontmoeting met de spelers hadden. Het lijkt me erg leuk om een keer met de spelers te voetballen. Daarnaast zou het mij erg gaaf lijken om een keer met vriendinnen mee te mogen lopen in de line-up.

Hi Sara, wat leuk om te horen dat jullie fanatieke voetballers zijn bij AVC Heracles. En wat goed dat je broertje binnenkort ook lid is van onze Kidsclub. Dan kunnen jullie gezellig samen naar de activiteiten van de Kidsclub en wellicht op de foto met mij. Hebben jullie je al aangemeld voor de eerstvolgende activiteit, de Herakids Cup? Dat kan nog tot vrijdag 15 februari. Ik zou het heel leuk vinden om jullie daar te zien. High five van mij, Bultje!